Disney-spillet Gargoyles er snart tilbake

Gargoyles Remastered slippes på PC og konsoll i oktober.

Gargoyles var et relativt sent Mega Drive-spill basert på Disneys animasjonsserie ved samme navn. Spillet er et todimensjonalt actioneventyr som fikk mye skryt da det kom ut, og følger gargoylen Goliath som må redde verden fra onde Demona og hennes like onde planer.

Ny grafikk. Men du kan også velge den gamle.
Ny grafikk. Men du kan også velge den gamle.

Nyversjonen Gargoyles Remastered ble opprinnelig kunngjort i fjor, og nå er den altså straks klar for lansering. Her kan vi sømløst velge mellom klassisk 16-bits-grafikk og ny grafikk inspirert av tegnefilmserien. Lydsporet skal også ha blitt fikset på, men musikken vil være kjent for alle som har spilt originalen.

Ellers loves vi nye animasjoner og lydeffekter, samt moderne funksjoner som at man kan spole tilbake når ting går galt. At spillet bruker bredskjerm-modus i stedet for 4:3-modus sier seg vel selv, men nå har jeg også gjort det.

Gargoyles Remastered kommer til PC (Steam og GOG), samt Switch, PlayStation og Xbox, den 19. oktober. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.