De tre første Tomb Raider-spillene pusses opp

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft kommer neste år.

Tomb Raider var et grensesprengende spill da det dukket opp i 1996, men hvis du har prøvd å spille det nylig merker du nok raskt at tredjepersons actioneventyr har kommet en lang vei siden vi styrte Lara rundt som en klumsete stridsvogn i jungelen.

Lara og Ulven.
Lara og Ulven.

Nå gjenskapes Tomb Raider, sammen med de to første oppfølgerne, i en pakke som heter Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft. Her får vi selvsagt forbedret grafikk, men i tillegg har utvikler Aspyr Media gitt kontrollene og kamerasystemet en ordentlig overhaling slik at Lara blir lettere å håndtere (de gamle kontrollene er også inkludert, for masochistene).

Den nye grafikken er glattere og mykere enn i originalene, men virker samtidig veldig trofast. Det er ikke snakk om at alt er laget på nytt, i stedet er det små justeringer kombinert med en moderne grafikkmotor. Originalgrafikken kan også brukes.

I tillegg til de tre første spillene i serien, kommer spillene med hver sin ekspansjonspakke. Pakken slippes 14. februar 2024, for alt av konsoll pluss PC (der eiere av tidligere spill på GOG og Steam kan få rabatt). Trailerino:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.