Her er et nytt SHMUP-spill for Amiga

Reshoot Proxima 3 har fått en strålende mottakelse så langt.

Det ser ut som Retrogamingpappa må gjøre plass til enda et spill i NM i Amiga-spill, for nylig ble Reshoot Proxima 3 sluppet både digitalt og på CD. Skal vi dømme etter brukerkarakterene på LemonAmiga, er det rimelig solide greier.

Ikke verdens mest originale Amiga-spill, men det har fått en god mottakelse.
Ikke verdens mest originale Amiga-spill, men det har fått en god mottakelse.

Selve spillet er ikke direkte nyskapende; det er et skrollende SHMUP-spill der du flyr romskip gjennom science fiction-miljøer og plaffer ned alt som rører seg mens du unngår å bli truffet av noen av de mange kulene fiendene dine spyr ut.

Men det ser temmelig flott ut, takket være full bruk av AGA-brikkesettet til Amiga 1200, 4000 og CD32. Musikk fra legendene Virgill og Altraz hjelper også.

Spillet er fullstendig kodet i Assembler, akkurat som de kuleste utviklerne gjorde det i gamle dager, og er i tillegg til de nevnte Amiga-modellene kompatibelt med MISTer, TheA500 Mini og PPC-baserte Amiga-systemer.

Trailer:

2 kommentarer om “Her er et nytt SHMUP-spill for Amiga”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.