Metal Gear Solid: Master Collection er ute nå

Men har fått en høyst blandet mottakelse hos spillerne.

Konami har sluppet Metal Gear Solid: Master Collection vol. 1 på PC og konsoll, og i utgangspunktet er det bra saker de tilbyr her. Pakken inneholder følgende:

  • Metal Gear
  • Metal Gear 2: Solid Snake
  • Metal Gear Solid (inkluderer VR Missions/Special Missions)
  • Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD Collection-versjon)
  • Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD Collection-versjon)
  • Metal Gear (NES og FC-versjoner)
  • Snake’s Revenge

Uheldigvis ser det ut som den tekniske gjennomføringen ikke er helt på plass, og Konami advarer selv om dårlig ytelse og andre tekniske problemer. De lover å fikse dette i oppdateringer. Spesielt Metal Gear Solid 2 ser ut til å ha trøbbel – du kan lese mer hos IGN, som har en offisiell uttalelse fra Konami.

Switch-eiere melder dessuten (via Kotaku) om at den fysiske versjonen kun inneholder Metal Gear-spillene på selve platen, og at Metal Gear Solid-spillene må lastes ned i tillegg.

Også på PC meldes det om tekniske problemer, og brukeranmeldelsene på Steam er blandede. Interessant nok forteller folk at GOG-versjonene av Metal Gear og Metal Gear Solid, som ble lansert for noen år siden, er mye bedre enn den nye. Da er det jo litt underlig at Konami ikke har bygd videre på disse i stedet; kanskje det har noe med konsollutivelsen å gjøre.

Merk at Steam også selger pakken oppdelt, men jeg tror du må kjøpe hele for å få tilgang på de to siste spillene i lista over.

Det er synd at Konami ser ut til å ha gjort en såpass slett jobb med relanseringen av det som tross alt er en av de viktigste action-/snikespillseriene gjennom tidene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.