Har du savnet denne gjengen?

Retrotimen er tilbake etter en liten dvale.

I dag dekkes en rekke podcaster her på nettstedet, men Retrotimen var den første vi samarbeidet med. De har tatt pause de siste månedene, men er nå tilbake med en ny episode.

Hva har skjedd de siste månedene? Hvordan gikk det med Idas urtetur til Amsterdam? Hvordan går det med Otto som kaptein? I tillegg til en generell oppdatering får vi spillstoff. Lars forteller om Disney Illusion Island på Switch, Ida har opplevd mye i Baldur’s Gate 3, mens Otto gir oss sine inntrykk fra det nye Switch-spillet Super Mario Wonder.

Dette og mye mer hører du her:

Mer Retrotimen?

Om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge Retrotimen på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

En kommentar om “Har du savnet denne gjengen?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.