Blir Enshrouded det neste Valheim?

Overlevelsesspillet har fått «early access»-dato.

Okay, beklager den litt tabloide overskriften (jeg byttet i det minste ikke ut spillnavnet med «dette»). Men jeg syntes Enshrouded ser temmelig kult ut, og det skulle ikke forundre meg om det blir det neste spillet i overlevelse- og byggesjangeren som tar over livet mitt slik Valheim gjorde etter sin «early access»-lansering.

Det ser ut som det blir rimelig greie byggemuligheter her.
Det ser ut som det blir rimelig greie byggemuligheter her.

Enshrouded er altså et spill der du befinner deg på et stort kontinent fullt av farer og utfordringer, der du kan sanke inn og bruke ressurser for å bygge baser, borger og utstyr for å gradvis bli tryggere og bedre utrustet til å takle det du møter. Enten alene, eller sammen med andre.

Men der mange spill i sjangeren kan oppleves litt småklumsete hva bevegelser og kamp angår, ser Enshrounded ut til å legge ekstra vekt på disse aspektene av spillet, noe traileren under viser.

Nå har utvikler (og utgiver) Keen Games kunngjort at Enshrouded skal slippes i «early access» den 24. januar. De skriver at de forventer spillet skal være i «early access» i under ett år, skjønt det høres vel litt ambisiøst ut for et spill av denne typen. De insisterer uansett på at spillet vil by på en «komplett opplevelse» når det slippes i «early access».

Her er traileren:

En kommentar om “Blir Enshrouded det neste Valheim?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.