Videoer fra Spillkult 2023

Se foredrag om flipperspill, paneler om spillkultur, The Sims og «spillbyen» Bergen.

Spillmakerlauget Sør arrangerte konferansen Spillkult 2023 på Aladdin Kino i Kristiansand for en tid siden, og har i etterkant lagt ut videoer fra de ulike presentasjonene og panelene som ble avholdt i løpet av dagen. Det er totalt fire videoer i spillelisten.

Variert program

Først forteller Maria Eriksen, som er daglig leder i Spillhuset Bergen, om Spillhuset og andre spillrelaterte ting som skjer i vestlandshovedstaden. Deretter kommer en presentasjon av flipperspill ved Morten Søbyskogen, som blant annet er norsk «country director» for Internation Flipper Pinball Association. Her forsøker han å gi et inntrykk av hvordan flipperspill fungerer, og hvordan spillerne kan minimere flaks-elementet når de spiller.

Det er også to paneldiskusjoner, først en der Maria Eriksen og avisen Fedrelandsvennens spillanmelder, Tanya Pettersen, snakker om fenomenet The Sims og så en der de får med seg LevelUps Frida Danmo og snakker bredt om spillkultur i Norge. I begge disse panelene er universitetslektor Line Reichelt Føreland fra UiA moderator.

Her finner du spillelisten, og her er flipperspillforedraget:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.