Retrotimen revurderer Super Mario Wonder

Er det egentlig så bra som alle skal ha det til?

En ny episode av podcasten Retrotimen har dukket opp på det store internettet. Som vanlig byr den på en god miks av innhold, men det mest relevante for vår del er jo spillene som diskuteres. For eksempel tar gjengen en liten revurdering av Super Mario Wonder, som ble lansert til kritiske gledestårer tidligere i år. Er det nye Mario-spillet egentlig så bra som folk vil ha det til?

I tillegg har Lars spilt Spider-Man 2, og gjengen har hatt «high score»-konkurranse i Frogger 2. Vi får også høre om Ondskapen, en ny TV-serie basert på en bok av Jan Guillou. Her kan du høre episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.