California Games har blitt oppdatert på Steam

Før var det bare DOS-versjonen. Nå er flere andre utgaver av spillet tatt inn i varmen.

Noe av det mest irriterende med retrospillutgivelser på Steam og GOG er at selv om spill er mest kjent fra eller var bedre på andre plattformer, er det vanligvis bare DOS-versjonene som relanseres. Og når det først er gjort, er det sjeldent store sjanser for å se noen andre utgaver av de aktuelle spillene.

Nå kan du tryne i Commodore 64-versjonen også.
Nå kan du tryne i Commodore 64-versjonen også.

Pixel Games UK er en av få retrospillutgivere som etter hvert har startet å by på andre versjoner, selv om de også startet med DOS-utgaver. De har også gått tilbake til et par tidligere utgivelser som opprinnelig kun hadde DOS-versjonene for å oppdatere dem med nye versjoner, noe jeg håper de kommer til å gjøre mer av.

Sportsspillet California Games har fått mest oppmerksomhet. Nå er følgende versjoner av spillet inkludert (i tillegg til DOS):

  • Commodore 64
  • Atari 2600
  • Atari Lynx
  • Nintendo Entertainment System
  • Sega Master System
  • Sega Genesis/Mega Drive
Og Mega Drive-versjonen.
Og Mega Drive-versjonen.

Du velger om du vil spille DOS-versjonen eller de andre når du starter spillet fra Steam. DOS-versjonen sender deg som vanlig inn i DOSBox, mens resten er kombinert i en pakke der du som vanlig med Pixel Games UK sine relanseringer kan justere ting som kontroller, skjermfiltre og så videre.

Det andre spillet de har oppdatert er det tidlige plattformspillet Jumpman, som har fått Commodore 64-versjonen inkludert.

For California Games’ del har oppdateringen også resultert i en ganske heftig prisøkning, men det dukker vel opp på salg etter hvert. Om du hadde spillet på Steam fra før, er oppdateringen gratis. Vi har forresten et stort tilbakeblikk på California Games, som du kan lese om du vil vite mer om spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.