Sam & Max: The Devil’s Playhouse slippes til våren

Endelig er frilanspolitiet tilbake!

Sam og Max trenger neppe noen stor introduksjon her i gården, i og med at de to tegneseriefigurene fikk spille hovedrollen i et av LucasArts’ mest populære pek-og-klikk-eventyr. Da LucasArts kansellerte oppfølgeren i 2004 startet utviklerne sitt eget studio – Telltale Games – og det var med sin episodebaserte tolkning av Sam & Max at de fikk sin første ordentlige suksess.

Dr. Skunkape og Stinky.
Dr. Skunkape og Stinky.

Den tredje og siste sesongen av Sam & Max kom ut i 2010, og nå kommer den tilbake via Skunkape Games. De har tidligere relansert de to første sesongene i forbedrede utgaver og som enkeltspill i stedet for episodespill, og jeg syntes de gjorde en strålende jobb med dem.

For Sam & Max: The Devil’s Playhouse kan vi forvente oppdatert grafikk og lyssetting, leppesynkronisering (jeg vet ikke om det er et norsk ord), samt bedre kameraføring og musikk. I tillegg har Skunkape Games gitt spillet pek-og-klikk-kontroller på PC, der den opprinnelige versjonen gikk bort fra dette for å tiltrekke seg publikum på konsoll.

Sam & Max: The Devil’s Playhouse kommer til PC (Steam), Nintendo Switch, Xbox Series X|S og PlayStation 4/5 til våren. Her er en teaser-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.