Blir du med på LAN?

Podcasten Spæll tar for seg gode, gamle Counter-Strike i ukens episode.

I skrivende stund sitter over én million mennesker rundt om i verden og spiller Counter-Strike 2 på Steam. Det er det soleklart mest spilte spillet på tjenesten, og et av verdens mest populære spill uansett plattform.

Bilde: Mobygames.
Bilde: Mobygames.

Akkurat dette var det neppe så mange som hadde sett for seg tilbake i 1999, da Counter-Strike debuterte som en modifikasjon for Half-Life. Men at det kom til å bli en suksess skjønte i alle fall Valve, som var raskt ute med å ansette skaperne og lansere Counter-Strike som et eget produkt.

I ukens episode av podcasten Spæll har Adrian og Håkon fått med seg   Jonas «BSL» Alsaker Vikan, som i sin tid var en av ildsjelene bak communitiet Catch Gamer. Sammen snakker de om Counter-Strikes historie, og ender opp med versjon 1.6.

Her finner du episoden, «go, go, go!»:

Bildene er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.