Her er et nytt rollespill inspirert av klassikerne

Legends of Amberland II er laget i samme stil som gode, gamle spillserier som Might & Magic.

Legends of Amberland II: The Song of Trees er et nytt rollespill fra Silver Lemur Games (som vi faktisk har et intervju med her på nettstedet, gjort i forbindelse med romstrategispillet Stellar Monarch). Som du sikkert skjønner fra bildene er det inspirert av klassiske serier som Might & Magic, Wizardry, Ultima og så videre.

Ferdig med Baldur's Gate III? Her er et nytt rollespill.
Ferdig med Baldur’s Gate III? Her er et nytt rollespill.

Spillet er altså et førstepersonsspill der du styrer en gruppe på syv eventyrere (i en «blob», som er faguttrykket) og kan navigere i fire retninger og hopper fra «rute» til «rute» på spillbrettet. Det er turbasert, både i og utenfor kamp, og kamp skal gå ganske raskt. Alt er satt til en åpen verden, med både hovedoppdrag og sideoppdrag.

Utvikleren forteller også at selv om det har II i tittelen, trenger du ikke å ha spilt originalen for å skjønne hva som skjer. Det er satt til samme verden som det første spillet, og har enkelte små referanser til ting som skjedde da, men er ikke noen direkte fortsettelse.

Spillet er å finne på Steam og GOG. Her er en ganske gammel trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.