Sega bringer klassiske serier tilbake

Golden Axe! Crazy Taxi! Streets of Rage! Shinobi! Jet Set Radio! Og mer!

Sega har et ganske enormt bibliotek med populære spillserier som de kan hente frem igjen, og nå virker det som de vil gjøre et seriøst forsøk på nettopp det. En trailer fra nattens Game Awards viser glimt av flere nye spill basert på klassiske Sega-serier.

Gamle Golden Axe, for anledningen på Amiga.

Jeg har allerede nevnt alle de representerte spillseriene i ingressen, men kan jo gjenta dem her for å få det til å se ut som det er litt kjøtt på saken: Golden Axe, Crazy Taxi, Streets of Rage, Shinobi og Jet Set Radio. «and more» loves vi på slutten.

Glimtene av spillene er litt for korte til at vi kan si så mye om dem, men Shinobi ser ut til å gjenskapes som tegneserieaktig 2D action-/plattformspill, mens Golden Axe blir et tredjepersons actionspill og Streets of Rage bruker fastsatte kameravinkler (men er fortsatt i 3D). Jet Set Radio og Crazy Taxi ser egentlig ut som de alltid har gjort, bare med bedre grafikk.

Ellers sier ikke Sega noe som helst om verken plattformer eller slippdatoer. Men de har laget et lite nettsted der du kan skrive deg opp for å få beskjed når ting annonseres i mer detalj. Her er traileren:

Vi har allerede fått et temmelig solid gjensyn med Streets of Rage, via franske DotEMU (og det var kanskje dette spillets som gjorde at Sega fant på å satse mer på klassikerne i utgangspunktet).

Les også:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.