Spæll kårer årets spill

Det er den tiden av året igjen! Her er podcasten Spælls titt tilbake på spillåret 2023.

2023 er på vei inn i historiebøkene, og da er det på tide med en oppsummering for å finne ut hva som faktisk kommer til å stå om året i disse historiebøkene. Heldigvis er det kun spill vi skal konsentrere oss om, for hvis ikke hadde det vel bare blitt deprimerende.

Håkon og Adrian fra podcasten Spæll har uansett fått med seg Ingar Takanobu Hauge fra Cross Over Gaming for å ta en nærmere titt på året som har vært. I tillegg til en mer generell prat om 2023 som spillår, har de kommet frem til følgende kategorier for kåringen:

  • Årets Anger
  • Årets Overraskelse
  • Årets Retrospill
  • Årets Hovedkarakter
  • Årets Skuffelse
  • Årets Beste Spill

Mye å komme seg gjennom, altså. Her kan du høre årets siste Spæll-episode:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.