Frister det med et besøk til Skogdal?

Dette samlekortspillet finner sted i ei norsk bygd på nittitallet. Nå kan du teste demoen.

Skogdal er et nytt, norsk spill satt til den fiktive småby med samme navn. Handlingen finner sted på nittitallet, og det hele ser ut til å være et nostalgisk skråblikk på hvordan det var å vokse opp i distriktene før tusenårsskiftet.

Litt glad for at jeg ikke vokste opp i Skogdal.
Litt glad for at jeg ikke vokste opp i Skogdal.

Du får utforske hele byen, og miljøene og figurene er alle håndtegnet av billedkunstneren Kay Arne Kirkebø. Underveis treffer du på folk som prøver å hindre deg, og da må du ut i samlekortbasert kamp for å komme deg forbi.

Utvikleren bak Skogdal er Erlend Kirkebø, som etter flere år i Megapop startet for seg selv i 2022. Han har allerede lansert to spill på Steam, som begge har fått god mottakelse. Skogdal skal slippes i 2024, men nå er en demo tilgjengelig slik at du kan teste spillet. Den finner du også på Steam.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.