Ubisoft legger ned The Crew

Vil snart være utilgjengelig, også om du vil spille alene.

Her er dagens påminnelse om at spill som er avhengige av eksterne tjenester for å kjøre, ikke varer evig. Hvis en utgiver skryter av at du spiller i samme verden som alle vennene dine, selv om du kan spille alene så mye du vil, vet du at denne verdenen en dag kommer til å oppleve verdens mest antiklimatiske apokalypse: Den blir bare skrudd av.

Nå har Ubisoft, som har blitt relativt flinke på dette med å skru av tilgangen på spill folk har kjøpt, kunngjort at racingspillet The Crew blir det neste offeret for denne skjebnen. Spillet skal legges ned den 31. mars 2024, og selskapet oppgir to grunner: Fremtidige endringer av server-infrastrukturen, og avtaler om lisensiert innhold (som for eksempel kan være låter eller bilmerker).

De skriver at de forstår dette vil være en skuffende nyhet for mange, og at dette ikke er et valg de har tatt lett. Utgiveren har nå sluttet å selge spillet på alle plattformer (før julesalget, faktisk – nesten litt mer kundevennlig enn vanlig fra den kanten), men eksisterende eiere kan altså fortsatt spille det i tre måneder. Det er også tilgjengelig på Ubisoft+.

En kommentar om “Ubisoft legger ned The Crew”

  1. Jaja blir interessant å se hva som skjer med folk som prøver å kjøpe The Crew kopier på finn for å så finne ut at spillene ikke funker

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.