Her er Retrotimens julespesial

Retrotimen tar blant annet for seg juletradisjoner i denne podcast-episoden.

Podcasten Retrotimen arrangerer en liten julefest i sitt virtuelle studio, og Ida, Lars og Otto har fått besøk av tidligere Retrotimen-medlem Remi Rusten for å høre hva han har holdt på med i det siste. Praten går selvsagt løst, om alt fra varetelling på Byggmakker til Snøfall 2 og Killers of the Flower Moon.

Så er det tradisjonen tro på tide å snakke om juletradisjoner. Hvilke filmer må sees i jula? Er det noen spill man må innom, og er det kun brettspill som gjelder eller er spill av den digitale typen også godkjent?

Hør mer her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.