Top Racer Collection utsettes til mars

Men vi får tilgang på en demo på den opprinnelige lanseringsdatoen.

Top Gear-spillene er klassiske arkaderacere fra SNES, av typen der du ser bilen bakfra og kjører på en endeløs vei mot horisonten. Spillene bruker ikke ekte 3D-grafikk, men todimensjonale «sprites», og minner mye om for eksempel Lotus-serien som ble skapt av samme utviklerstudio.

Top Racer Collection.
Top Racer Collection.

Nå kommer serien tilbake, i Top Racer Collection (Top Gear-navnet er muligens ikke så rett-frem å bruke, så utvikleren går for det japanske navnet i stedet). Egentlig skulle pakken slippes den 11. januar på PC og konsoll, men nå har lanseringen blitt utsatt til 7. mars.

Som et slags plaster på såret vil utvikleren legge ut en gratis, spillbar demo på Steam den 11. januar. Demoen skal inneholde tre baner, og kan spilles både alene og i lokal flerspiller.

Den komplette pakken inneholder Top Racer, Top Racer 2, Top Racers Crossroads og Top Racer 3000. Totalt får vi dermed 140 baner. I tillegg skal den få nytt innhold, og det blir for eksempel mulig å spille over nettet. Fire helt nye biler loves også (for Top Racer Crossroads). Selv om demoen er Steam-eksklusiv, kommer altså fullversjonen til Switch, PlayStation og Xbox også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.