Her er Prison Architect 2

Slippes allerede om to måneder.

Byggespillet Prison Architect ble en gigantsuksess for indie-utvikleren Introversion, men som mange spill i denne sjangeren ble det også ganske altoppslukende. Resultatet var at Introversion solgte hele sulamitten til Paradox Entertainment, som nå har kunngjort en oppfølger.

Slik ser det ut.
Slik ser det ut.

Prison Architect 2 ser på mange måter ut som originalen, sånn bortsett fra at 2D-grafikken nå er en saga blott. Dette gjør nok også en del med hvordan grensesnittet kommrt til å fungere, men forhåpentligvis er det fortsatt lett å bygge fengsler (og vanskelig å få dem til å fungere optimalt).

Ellers loves vi smartere fanger, nye verktøy, en oppgradert karrieremodus og generelt mer kontroll enn tidligere.

Spillet slippes på PC den 26. mars. Det ser ut til å droppe «early access» denne gangen. Utvikleren er Double Eleven, som også fikk ansvaret for originalspillet da Introversion solgte seg ut. Mer info på Steam. Her er en trailer (det er først 40 sekunder ut i traileren at den viser noe fornuftig):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.