Gratis Slave Zero X-prolog for Quake

Utviklerne av det nye Slave Zero-spillet har sluppet en gratis Quake-kampanje.

Her er en litt artig sak. Den retrofokuserte spillutgiveren Ziggurat Interactive jobber med en oppfølger til Slave Zero – et tredjepersons actionspill der du styrer en kamprobot – og nå har de funnet en spesiell måte å promotere det på.

Skjermbilde.

De har nemlig lansert en prolog for det nye spillet som en modifikasjon til førstepersonsskyteren Quake. Her får vi en kampanje med seks nivåer, åtte nye våpen (pluss ett som er skjult) og tretten nye fiender. I tillegg er en ny arena for «deathmatch»-modus inkludert.

Modifikasjonen er helt gratis, og hvis du har en moderne relansering av Quake på PC eller konsoll finner du den i den offisielle samlingen med nedlastbart innhold. Om du har en av de populære åpen kildekode-versjonene kan du i stedet laste den ned modifikasjonen som en separat pakke.

Du finner lenkene på det offisielle nettstedet.

Det nye Slave Zero-spillet heter Slave Zero X, og er et actionspill med retroinspirerte piksler. På skjermbildene ser det ut som en ren 2D-affære, men det kombinerer i stedet todimensjonale figurer med tredimenajonale miljøer (metoden kalles gjerne «2.5D»). Slave Zero X slippes 21. februar, altså om en måneds tid, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.