Super Mario Odyssey med Spæll

Bli med på en episk reise når podcasten Spæll utforsker Super Mario Odyssey.

Årets første episode av podcasten Spæll er ute, og tradisjonen tro starter de året med en episode om et Mario-spill. Super Mario Odyssey fra 2017 kan vel strengt tatt ikke kategoriseres som «retro», men det er samtidig ikke direkte nytt. Mest av alt indikerer det vel kanskje at en Switch-oppfølger bør være på vei snart.

Uansett er det kjent som et temmelig flott spill, og regnes ofte som et obligatorisk kjøp for nye Switch-eiere. Men er det like gøy nå som det var for snart fem år siden?

For å finne ut av dette har Spælls faste radarpar, Adrian Haugen og Håkon Puntervold, fått med seg Jonas Kramvik. Han er en av arrangørene av Norges Beste Gamer, som reiser rundt i landet for å arrangere varierte spillkonkurranser. Finn ut mer på nettstedet deres.

Episoden hører du her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.