Balls of Steel er ute på Steam

Flipperklassikeren har mistet Duke Nukem, men fått et par helt nye brett.

Flipperspillet Balls of Steel er tilbake på Steam, etter å ha vært borte fra salg i noen år. Men det er ikke den gamle versjonen som er relansert, i stedet har Atari tatt over og sluppet en ny utgave av spillet.

Balls of Steel.
Balls of Steel.

Atari skriver at den nye utgaven er «fullstendig oppdatert og optimalisert», uten at de går særlig i detalj om hva som er endret med selve spillet. Men de forteller hvilke virtuelle flipperspill vi får servert, og her er det noen overraskelser.

Jeg limer like godt inn listen over inkluderte brett her:

  • Darkside: Set on a remote space station under attack by alien creatures.
  • Barbarian: A medieval fantasy quest with a huge dragon on the table.
  • Firestorm: A mad bomber is sowing chaos in a dystopian U.S. city.
  • Mutation: An accident in a secret science lab has unleashed a massive, slimy monster.
  • Devil’s Island: Forget fantasy island; this is a nightmare island with lava, deadly creatures, and voodoo.
  • Centipede: Blast through waves of garden pests in this recreation of the Atari arcade classic.
  • Missile Command: Defend your city from incoming missile attacks and killer satellites.
Nytt brett.
Nytt brett.

Som du sikkert legger merke til, er Duke Nukem-brettet borte. Antakeligvis fordi den karen i dag eies av Gearbox Software. Men hans brett har blitt erstattet med Devil’s Island, som egentlig skulle vært med i originalutgaven av Balls of Steel men ble byttet ut da Duke kom inn. Devil’s Island ble så lansert som et frittstående spill senere.

I tillegg har vi altså Centipede og Missile Command, som begge er helt nye brett basert på kjente Atari-arkadespill. Det er en overraskende stor forskjell på disse brettene og de klassiske; så stor, faktisk, at de nesten ser ut som de kommer fra et helt annet spill. Rare greier. Her er i alle fall en trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=gNcmHHLGUrg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.