Retrotimen har testet spillet om Emil fra Lønneberget

De har også sett syttitallsfilmen Convoy. Hør om dette og mye mer i ukens episode.

I fjor var det 60 år siden den svenske forfatteren Astrid Lindgren skrev den første historien om Emil fra Lønneberget, og i den anledning har norske skapt Ravn Studio skapt et mobilspill basert på Björn Bergs karakteristiske tegninger fra bøkene om den lille rakkerungen med det store hjertet.

Dette spillet har podcasten Retrotimen nå tatt en titt på, og vi får høre hva de syntes i ukens episode.

Convoy, Palworld og mye mer

Men Emil og de virtuelle rampestrekene hans er som vanlig langt fra det eneste temaet i podcasten. Otto har nemlig testet det spillet absolutt alle (unntatt oss, frem til akkurat nå) har snakket om de siste ukene: Palworld. Hva mener han om spillet som allerede har rasket til seg cirka 20 millioner spillere?

Ellers har gjengen sett den klassiske lastebilfilmen Convoy, mens Lars har kost seg med TV-seriene 1923 og Succession. Det virker som han liker dem. Ida har noe helt annet å fortelle om, nemlig 3D-printing. Så om du trenger en liten pause fra voksenlivet kan du høre ukens Retrotimen-podcast her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.