Dobbel dose med Nerdatorium

Bli kjent med Mats Lilletvedt fra Sahg og Paris-farer Oliver Bergset.

Hva sier du til to episoder av podcasten Nerdatorium for å få en pangstart på uken? André Kvebek og Maurice Adams fortsetter å invitere spennende gjester for å prate om spill, nerding og alt mulig annet, og for disse episodene ser det for en gangs skyld ut som de har klart å finne noen som ikke har en fortid med Commodore 64.

I den første episoden har de nemlig fått med seg trommis Mads Lilletvedt som fra deathmetal-bandet Sahg, og det var Sega han vokste opp med. Selv hadde han Sega Master System, men han fikk også spilt mye Mega Drive i oppveksten, og i podcasten kommer gjengen inn på titler som Final Fight og Michael Jackson’s Moonwalker.

For den andre episoden hanket de inn Oliver Bergset, som blant annet har syklet fra Norge til Paris for å samle inn penger for Mental Helse Ungdom. Via blant annet TikTok klarte han å få inn over 500 000 kroner til saken. Det er neppe særlig mye Commodore 64-stoff i denne episoden heller, men han forteller blant annet om stort engasjement rundt FIFA.

Her finner du de to episodene:

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.