Spillegal ser fremover i spillåret 2024

Det er allerede annonsert mye for 2024, og gjengen i Spillegal plukker ut hva de synes ser interessant ut.

Men først må de også stå til ansvar for hva de sa for et år siden. Den vanlige førstespalten «Hva har vi spilt siden sist» blir sløyfet til fordel for en gjennomgang av fjorårets liste over hva vi trodde 2023 ville bringe, og det var ikke bare de samme spillene som vi snakket om i forrige episode, der vi kåret våre 2023-favoritter.

Vi hadde spill i siktene våre som nok ikke traff så bra som vi håpet den gangen.

Alle deltagerne i episoden elsket The Case of the Golden Idol, så det kommer ikke som noen overraskelse at alle ser frem til oppfølgeren The Rise of the Golden Idol.

Hva med 2024?

Hovedspalten dreier seg såklart om 2024. En ting som er tydelig er at vi ofte har veldig forskjellige spillinteresser, og selv om det er enkelte titler som flere av oss ser frem til, så drar også alle frem titler de andre deltagerne ikke har merket seg i det hele tatt. Her kommer det frem mye rart, og det er nok allerede duket for en interessant episode i starten av 2025 også.

Som alltid tar vi gjerne i mot tilbakemeldinger og innspill på vår e-post hets@spillegal.no. Den postkassa går ikke akkurat varm om dagen, men den er nå der. Ellers så går det helt fint å bare bruke kommentarfeltet her, jeg får det med meg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.