Gamle eventyr med Lara Croft

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft er ute nå.

Det er nok en stund til vi får treffe utforsker og gravrøver Lara Croft i et nytt spill, men i dag ble Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft sluppet. Dette er, som du nok har skjønt, en samlepakke med nye utgaver av de tre første spillene i serien.

Her er det ikke snakk om Resident Evil-aktige nyutgaver, men versjoner av de klassiske spillene som har blitt pusset opp med bedre og mykere grafikk, et forhåpentligvis litt snillere kontroll- og kamerasystem og andre moderne småting. Man kan også spille med gammel grafikk om man ønsker det.

Nyversjonene inkluderer ekspansjonspakkene de gamle spillene fikk, så totalt får vi altså dette:

  • Tomb Raider I + Unfinished Business
  • Tomb Raider II + Golden Mask
  • Tomb Raider III + The Lost Artifact

De fleste er nok klar over hva disse spillene handler om, men kortversjonen er at Lara Croft må reise verden rundt for å utforske eksotiske miljøer fulle av utfordrende plattformhopping, vanskelige puslenøtter og tidvis ganske store fiender som må drepes. Serien la i stor grad grunnlaget for de moderne actioneventyrene, så modellen er fortsatt velkjent.

Pakken er ute på Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows (Steam, GOG), Xbox One og Xbox Series X/S. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.