Nerdatorium møter Haavard

Og snakker blant annet om Rambo på Commodore 64 og Ports of Call på Amiga.

I denne episoden av podcasten Nerdatorium har André Kvebek og Maurice Adams invitert Håvard Jørgensen, som går under artistnavnet Haavard og er kjent fra Satyricon, Ulver og Dold vorde ens navn. Som vanlig snakkes det om spill, musikk og alt annet mellom himmel og jord (så lenge det helst er litt nerdete).

Håvards spillhistorie startet med Atari-klassikeren Pong, før han selv fikk seg en Commodore 64 som han hadde koblet opp mot en tolv-tommers sort/hvitt-reise-TV. I løpet av podcasten nevnes spill som Rambo: First Blood Part 2 på Commodore 64 og Ports of Call på Amiga.

Episoden varer i cirka to timer, så her er det bare å hive seg over på avspilleren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.