Retroslåssing i nytt G.I. JOE-spill

G.I. JOE: Wrath of Cobra er inspirert av spill som Streets of Rage.

Sideskrollende «beat ’em ups» har oppnådd ny popularitet i det siste, sannsynligvis mye på grunn av det rett og slett bare dritkule Streets of Rage 4. Nå får dukke..actionfigurene i G.I. JOE-universet et offisielt banke-2D-slemminger-helseløse-spill.

Wrath of Cobra

Spillet heter Wrath of Cobra, og som seg hør og bør er det sentrert rundt et nytt plott fra den onde Cobra-organisasjonen, som den heltemodige G.I. JOE-gjengen må sette en stopper for. Som du ser av traileren under er spillet et klassisk eksempel på sjangeren, men det trenger jo ikke være negativt.

Forvent flere ulike figurer med ulike egenskaper, kjente fiender og lekker pikselgrafikk. Et lydspor fra Kid Katana Records skal by på klassisk arkademusikk med en moderne vri. Spillet kommer til Nintendo Switch og PC, senere i år. Her er traileren, som debuterte for et par dager siden:

Traileren fikk meg til å tenke på at jeg fortsatt ikke har fått spilt Shredder’s Revenge, noe som jo er litt dårlig av meg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.