Windowkill leker med Windows-vinduer

Dette roguelike-/actionspillet har en temmelig artig gimmick.

Nylanserte Windowkill ser ikke så interessant ut ved første øyekast, men tar du en titt på traileren under, blir det raskt åpenbart at spillet har en ganske unik gimmick. Spillvinduet endrer seg nemlig dynamisk mens du spiller, og avhengig av hva som skjer kan det være mange vinduer som flytter seg rundt på skjermen din.

Twin-Stick Shooter

Selve spillet er et «twin-stick»-skytespill (tenk Geometry Wars om du begynner å bli gammel eller Robotron om du er gammel) med roguelike-elementer, og presentasjonen er av den enkle men effektive typen. Det støtter blant annet lokal samarbeidsmodus og vi loves massevis av hemmeligheter.

Jeg har ikke testet det selv, men ser det har fått mye ros på Steam. Jeg syntes rett og slett den sentrale gimmicken var såpass spenstig at jeg måtte videreformidle den til dere. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.