Old School Rally byr på PS1-aktig racing

Det nye rallyspillet skal slippes i løpet av året.

Jeg må innrømme at jeg ble positivt overrasket over EA Sports WRC, som i mine øyne er en god oppfølger til Dirt Rally-spillene. Men ikke alle rallyspill trenger å jakte på realisme, og Old School Rally ser ut til å by på mye moro med en helt annen tilnærming.

Dette spillet er nemlig laget i stil med klassiske racingspill fra PlayStation 1-eraen, og det synes. Her er grusveiene brede som motorveier og trærne like tredimensjonale som et typisk flatbrød. Spillet legger vekt på rask, arkadeaktig bilkjøring, og byr på rikelig med varierte miljøer og biler (selvsagt basert på klassiske modeller).

Old School Rally skal etter planen slippes i «early access» senere i år, og har nå fått en Steam-side. Her er en trailer:

Jeg føler forøvrig ikke jeg kan skrive om dette spillet uten å nevne at det også finnes et annet prosjekt i samme omtrentlige gate. Det heter Shakedown Rally, og du finner en uferdig versjon på Itch.io. En artig liten demo er også tilgjengelig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.