Spæll leter opp glemte spillserier

Husker du Primal Rage? Earthworm Jim? Syphon Filter? Spæll jakter på glemte skatter i spillhistorien.

Spillindustrien har eksistert i over femti år nå, og hvis vi hadde tatt tidsmaskinen tilbake til 1982, 1995 eller for eksempel 2001 hadde vi garantert funnet flere kjenninger i bestselgerlistene. Men vi hadde også funnet en haug av spill som av en eller annen grunn har blitt forlatt og glemt.

Dette er for så vidt både naturlig og bra, siden spillindustrien hadde blitt rimelig kjedelig om man bare pumpet ut oppfølgere i de samme seriene hele tiden (ikke sant, Activision?). Men det er samtidig mange gamle spill og serier som hadde fortjent nytt liv eller i det minste å bli husket som noe annet enn fotnoter i spillhistorien.

I dagens episode av podcasten Spæll har Håkon og Adrian fått med seg Terje Høiback fra Spillegal (og Spillhistorie.no) for å utforske noen av spillverdenens glemte skatter. Kanskje de til og med trekker frem en av dine gamle favoritter? Du finner podcasten her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.