Bilkjøring med veldig små biler

Savner du Micro Machines? Da bør du kanskje følge med på Tiny Tires.

Enmannsutvikler Jón Kristinsson holder på med et racingspill som heter Tiny Tires. Og det er ikke veldig vanskelig å se hvor han har hentet inspirasjonen fra. Codemasters-klassikeren Micro Machines ble en farsott på både PC, Amiga og konsoll, og er den åpenbare inspirasjonskilden.

Full fart med lekebiler

Her kjører du altså bittesmå lekebiler i ulike miljøer der hverdagslige småting blir store hindre. Spillet har både vanlig racing og den Micro Machines-aktige modusen der alle deler én skjerm og det gjelder å holde seg såpass tett opp til lederen at man ikke havner utenfor skjermbildet. Eller kanskje helst være lederen. Opp til fire spillere kan spille samtidig på samme maskin.

Jeg vet ikke når spillet skal slippes, men det har fått en Steam-side og et par trailere. Her er den nyeste, som ble sluppet i går:

En kommentar om “Bilkjøring med veldig små biler”

  1. Dette ser ut som en remake av MM2. Alle banene vi ser på traileren er like banene man kjører i det spillet. Kan de virkelig lage en remake av MM2 sånn uten videre? Det der ser ikke ut som «inspirert av» sånn som generally eller Ignition, men en faktisk remake/kopi.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.