Er dette et av tidenes snikespill?

Spæll diskuterer Metal Gear Solid 3: Snake Eater i ukens episode.

Jeg mistenker at det ikke er en tilfeldighet at det norske ordet «snike» bare trenger ett bokstavbytte for å bli «snake», men akkurat denne teorien hjelper meg ikke med resten av tittelen Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Kanskje podcasten Spæll har noen ideer?

Det er i alle fall dette kritikerroste snikespillet fra 2004 som er temaet for ukens episode av podcasten. Adrian er alene som programleder denne uken, men han har til gjengjeld fått med seg to gjester, nemlig Are Næss Fløgstad fra podcasten Rad Crew og Viktor Viklund fra spillstudioet 10 Chambers, og sammen tar de en grundig titt på Hideo Kojimas klassiker.

Her kan du høre episoden:

Toppbildet stammer fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.