Atari gjenoppliver Sprint-serien

NeoSprint byr på racing med fugleperspektiv.

Atari har et stort velv av gamle spillserier, og i de siste årene har de vært ganske flinke til å gi flere av dem nytt liv. Det har som regel vært snakk om indie-produksjoner, og det er det også nå som de gjenoppliver racingserien Sprint – altså serien som fra før av huser Super Sprint og Championship Sprint.

Flyttbart kamera, denne gangen.
Flyttbart kamera, denne gangen.

NeoSprint

Det nye spillet heter NeoSprint, og som før er det snakk om racing der vi ser handlingen fra fugleperspektiv. Her er det ni forskjellige biltyper å velge mellom, og spillet skal også by på varierte baner. Vi loves både kampanje og flerspiller, og flere moduser. Et redigeringsverktøy lar deg også lage dine egne, og selvsagt kan de deles med andre.

NeoSprint kommer til «alle» konsoller (inkludert Ataris halvnye VCS) og PC senere i år. Her er en trailer:

Det ser jo stilig ut, skjønt dette er en type bilspill det som er overraskende godt representert i indie-markedet for tiden, så Atari har ikke den helt store feilmarginen her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.