Kokk mot romvesener i PO’ed

Nightdive lager nyversjon av denne rare førstepersonsskyteren fra nittitallet.

Når noe kunngjøres 1. april, er det som regel en grei sjanse for at det er en aprilspøk. Spesielt når det virker litt … usannsynlig. Men i de siste årene har vi også fått en trend med at utviklere bevisst har kunngjort litt usannsynlige ting den 1. april, og så bekreftet dem etterpå.

Det betyr at joda, restaureringsspesialistene i Nightdive Studios jobber med et spill som heter PO’ed: Definitive Edition.

Ikke spør, jeg vet ikke.
Ikke spør, jeg vet ikke.

Konsoll-FPS

Hvis du ikke har hørt om PO’ed, så er vel strengt tatt ikke det spesielt rart. Det er et førstepersons skytespill fra 1995, som først kom til 3DO og senere fikk en PlayStation-versjon. Som flere andre førstepersonsskytere fra den tiden kombinerte det fullskala action med teit humor, og her spiller du en kokk som må bekjempe invaderende romvesener på jakt etter mat.

Originalversjonen fikk blandet kritikk, men fikk blant annet ros for å være langt åpnere og friere enn de korridorfokuserte skytespillene sjangeren typisk var preget av. Du kan blant annet fly, noe som snur opp ned på ganske mye i denne sjangeren.

Nyversjonen har fått oppgradert grafikk (inkludert antialiasing, økt bildeoppdateringsfrekvens og støtte for opp til 4K). Den har også fått en overhaling av kontrollene, og en haug av andre justeringer for å gjøre opplevelsen glattere og mer akseptabel for moderne ganer.

PO’ed: Definitive Edition kommer snart, for alle de vanlige plattformene (PC, Switch, PlayStation og Xbox). Trailer (komplett med både raping og rumper):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.