Red Alert og Red Alert 2 ble toppselgere i Europa i mars

Relansering tok dem rett inn i topp-ti, sammen med tre(!) andre Command & Conquer-spill.

Det er penger i gamle spill, noe Electronic Arts fikk erfare da de slapp en haug av klassiske utgivelser på Steam tidlig i mars. GSD, som samler inn salgsdata for det europeiske spillmarkedet, rapporterer nemlig at fem av ti spill på den europeiske topplisten var Command & Conquer-relanseringer.

Få krigsspill er like fargerike som dette.
Red Alert 2. Fortsatt populært.

Det mest populære Command & Conquer-spillet på lista var Generals, som havnet på fjerdeplass totalt. Så har vi Red Alert 2 på syvendeplass, fulgt av Tiberian Sun, Renegade og originale Red Alert fra 1996 i den rekkefølgen. Listen ble forøvrig toppet av EA Sports FC 24, foran Helldivers 2 og Dragon’s Dogma 2.

Topplisten inkuderer både fysiske og digitale spillsalg, for PC og konsoll. Men den er ikke helt komplett, da GSD er avhengige av innrapporterte salgstall fra aktørene de samarbeider med. Dette inkluderer de fleste store utgiverne (unntatt Nintendo, som alltid er litt sære) og en rekke mindre aktører. Totalt registrerte GSD 15,9 millioner spillsalg i Europa i mars.

Du kan lese mer hos GamesIndustry.biz.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.