De vil kåre Norges Beste Gamer

I ukens episode av podcasten Spæll møter vi folkene bak Norges Beste Gamer.

Norges Beste Gamer er et arrangement som reiser rundt i Norge der de setter lokale spillere på ulike utfordringer fra spillverdenen. Her er det imidlertid ikke fokus på de store eSport-spillene, i stedet er konkurransene satt til spill fra alle mulige sjangere og både gamle og nye spill. Det er også hemmelig hvilke spill det skal konkurreres i, frem til konkurransedagen.

Intervju med arrangørene

I ukens episode av podcasten Spæll har Adrian og Håkon fått med seg Bjørn Giswold og Jonas Kramvik fra Norges Beste Gamer. Dermed blir det et ordentlig dypdykk i konseptet og tankene rundt denne måten å feire spill på.

Hvis dere syntes Norges Beste Gamer høres ut som en kul greie, kan dere finne ut mer på det offisielle nettstedet. Her er episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.