Kultklassiker fra Sega Saturn er relansert

Assault Suit Leynos 2 Saturn Tribute er ute på moderne plattformer.

Assault Suit Leynos 2 har vi et spill jeg ærlig talt aldri har hørt om før, men dette nettstedet heter Spillhistorie.no og ikke Spillvisomskriverherharhørtomfør.no, så dere får en kjapp liten artikkel om det likevel.

Kort sagt er det et skrollende actionspill der du styrer en kamprobot som må skyte seg gjennom store 2D-miljøer. Du sikter uavhengig av bevegelsene dine (ganske vanlig i moderne spill, men fortsatt rimelig uvanlig da spillet dukket opp i 1997). I tillegg skreddersyr du kamproboten din med ulike deler.

Nå har spillet blitt relansert for moderne konsoller og PC (Steam). Den nye versjonen er basert på Sega Saturn-utgaven, men har fancy nye funksjoner slik som at du kan spole tilbake når ting går galt, eller hurtiglagre når du føler det har gått bra en stund. Her er en trailer:

PS: Jeg har kanskje ikke hørt om dette spillet, men jeg har visstnok skrevet om forgjengeren. Enten det, eller så har den onde dobbeltgjengeren min gjort det. Det er mer sannsynlig, egentlig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.