Morrowind-inspirerte Dread Delusion er snart ferdigutviklet

Ser ganske spesielt ut.

Dread Delusion er et førstepersons rollespill som ser litt ut som et PlayStation 1-spill fra en bisarr dimensjon, kombinert med The Elder Scrolls III: Morrowind. Spillet har vært i «early access» en god stund nå, men nå har utviklerne kunngjort at den ferdige utgaven har fått dato.

Rare greier.
Rare greier.

Spillet slippes i fullversjon den 14. mai.

Dread Delusion er altså et åpen verden-rollespill med fokus på utforsking. Det er satt til en fryktelig merkelig verden, der menneskeheten holder til på svevende øyer mens planetens ordentlige overflate er overtatt av vandøde og demoniske vesener. Vi loves rikelig med frihet, spillmekanismer inspirert av rollespill fra 2000-tallet, og en retrospillinspirert grafikkstil.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.