Git gud i Demon’s Souls

Podcasten Spæll finner frem sin indre masochist.

Man kan fint påstå at DNA-et til det mange gjerne kaller Soulslike/Soulsborne-spill strekker seg tilbake til From Softwares King’s Field på PlayStation, eller til og med enda lenger, men det var Demon’s Souls og den noe uventede suksessen det fikk som gjorde at disse ofte beinharde actionrollespillene har blitt en av de mest omtalte spillsjangerne i dag.

Dermed er det på sin plass med et ordentlig dypdykk i spillet, og det får du i ukens episode av podcasten Spæll. Der har Adrian Haugen midlertidig kvittet seg med Håkon Puntervold, men til gjengjeld fått med seg Christer Bårdslistuen Runde fra NerdCast og Ralf William Nummelin, for å ta for seg det klassiske PS3-spillet.

Så enten du er en erfaren Souls-spiller eller bare lurer litt på hvorfor folk syntes det er gøy å se «YOU DIED» på skjermen tusen ganger før de endelig vinner et spill, er det bare å kose seg. Her er episode nummer 99 fra Spæll:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.