Bubble Bobble og Rainbow Islands i neste Taito-samling

Taito Milestones 3 kommer til Switch denne vinteren.

Inin og Taito har kunngjort Taito Milestones 3, en ny samling med klassiske arkadespill fra japanske Taito. Som vanlig kommer den til Switch, og lanseringen vil finne sted denne vinteren.

Spretne klassikere

Høydepunktet denne gangen er sannsynligvis det søte plattformspillet Bubble Bobble (1986), som er en favoritt uansett plattform. Her må Bub og Bob hoppe, sprette og skyte bobler gjennom 100 brett for å redde kjærestene sine og få tilbake menneskeformen sin (selv om de strengt tatt er søtest som dinosaurer).

Oppfølgeren, Rainbow Islands (1987), er også inkludert. Dette plattformspillet er litt annerledes, for her gjelder det å komme til toppen av vertikalskrollende brett, før de blir fylt med vann. For å klare dette må du skyte regnbuer som du så kan bruke som broer. Disse er også dødelige for fiendene, men bare når du skyter dem. Etterpå fungerer de som broer for fienden også!

I tillegg får vi plattform-/actionspilet Rastan Saga (1987), der du spiller en tyv/helt som må overvinne en mektig drage. Cadash (1989) er også med, dette er et actionspill med rollespillelementer der to spillere kan samarbeide om å redde en prinsesse.

Championship Wrestler (1989) har en selvforklarende tittel, mens Runark (1990) er et slåssespill der du må bekjempe krypskyttere og redde alle dyrene. Det siste av de inkluderte spillene som er avslørt per nå er skytespillet Thunder Fox (1990). Flere avsløringer kommer senere. Her er en kort trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.