Forsvar vikingskipet ditt i dette nye spillet

The Fate of Baldr er en norskutviklet kombo av tårnforsvar og action.

Norske Ananki Studio har sluppet sitt første spill, The Fate of Baldr, på Steam. Dette er en kombinasjon av tårnforsvar og actionspill. Du og opp til tre andre rom-vikinger må forsvare vikingskipet deres gjennom alle de ni verdenene kjent fra norrøn mytologi.

Kanskje vi går for plasttre neste jul.
Kanskje vi går for plasttre neste jul.

Som i vanlige tårnforsvarspill må du prøve å forutse hvor fiendene vil bevege seg og være sårbare, og plassere ut ulike forsvarsverker der. Disse kan så oppgraderes underveis, om du får fatt i ressursene til det. I tillegg til å sanke må du jakte, for selv et godt forsvar kan overveldes og trenger hjelp fra deg eller medspillerne.

– Etter tre år med utvikling av The Fate of Baldr, er jeg ekstremt stolt av teamet mitt. Vi har jobbet veldig hardt hver dag og slipper nå et spill som kunne passe for et mye større studio. Jeg håper at tilhengere av indie-spill vil prøve det ut og nyte den unike opplevelsen vi har skapt, forteller Ananki-sjef André Kråkenes i en pressemelding.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.