Spæll i 100: Super Nintendo

Podcasten Spælls episode nummer 100 tar for seg en av tidenes mest populære konsoller.

Podcasten Spæll har frydet oss med sin kombinasjon av kunnskap, humor og trivelige stemning i 100 episoder nå, og jubileumsepisoden ble spilt inn live på Tilt i Oslo for en liten tid tilbake. For anledning hadde hentet frem litt av et tema, nemlig Super Nintendo Entertainment System (SNES), eller bare Super Nintendo som de fleste sier.

Hovedpersonen i dagens episode. Bilde: JCD1981NL - CC BY 3.0.
Hovedpersonen i dagens episode. Bilde: JCD1981NL – CC BY 3.0.

Kunnskapsrike gjester

Et slikt tema er litt for stort og viktig til å ta for seg helt alene, så Adrian og Håkon har fått med seg Jon Cato Lorentzen fra LOLBua, Christer Bårdlistuen Runde fra NerdCast og Tilt-eier Kjell Gunnar Høen for å dykke i dybden. Dermed blir det over halvannen timer med full nerding.

Ellers er det vel bare for oss å gratulere Spæll med den store milepælen – vi har fått med oss litt om hvor mye arbeid som ligger bak disse episodene, så en storstilt Tilt-feiring var fullt fortjent. Forhåpentligvis blir det minst 100 episoder til! Hør SNES-episoden her:

Vi har også fått tilsendt noen bilder av innspillingen. Håkon sitter til venstre, Adrian til høyre og gjestene sitter i midten. Bildene er tatt av Ivar Lobben:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.