Nye mysterier i Strange Antiquities

Indie-perlen Strange Horticulture får oppfølger.

Husker du den vesle indie-perlen Strange Horticulture? Det er et spill der du som innehaver av et lite gartneri måtte identifisere, samle og selge ulike planter, der alle hadde en eller annen mystisk og gjerne overnaturlig egenskap. Underveis ble du viklet inn i en rekke mysterier, inkludert ett som kanskje kunne involvere verdens undergang. Mer finner du ut ved å lese mine inntrykk.

Hm!
Hm!

Nå får spillet en oppfølger. Den heter Strange Antiquities, og konseptet er ikke helt ulikt det i Strange Horticulture. Denne gangen er det en antikvitetsbutikk du er innehaver av, og selvsagt er fokuset på objekter som har med det okkulte å gjøre. Innbyggerne i den viktorianske byen Undermere trenger stadig nye greier, og det er din jobb å finne og identifisere dem.

Samtidig samler ravnene seg på himmelen over Undermere, og det er visstnok et veldig dårlig tegn. Som seg hør og bør er det overnaturlige hendelser på gang, og som byens fremste okkulte antikvitetsforhandler vil du kunne spille en viktig rolle i hendelsene som følger.

Spillet har ikke fått noen slippdato enda, men det har en kort trailer som du kan se her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.