Retro-rally i parkeringshuset

Parking Garage Rally Circuit er det neste spillet fra skaperen av Jelly Car og Pro Gymnast Simulator.

Indie-utvikleren Walaber er tilbake med et nytt spill, og denne gangen har han bestemt seg for å lage rallyspill. Men her droppes landeveien og rallycrossbanene til fordel for parkeringshus. Disse har for anledningen fått installert rallycrossbaner, men selv om du kjører i runder er du alene på banen og det hele går på tid (så tydeligvis litt TrackMania-aktig, da).

Snedig.
Snedig.

Parking Garage Rally Circuit har blitt designet for å se og føles ut som om det kunne ha blitt laget for Sega Saturn i 1998. Hvis du har litt nostalgi for nittitallets 3D-racingspill i hjertet, tipper jeg du setter pris på stilen.

Walaber har tidligere skapt det smått legendariske JellyCar (som fikk en nyversjon i form av Jelly Car World for en stund siden), samt en rekke andre fysikkfokuserte actionspill. Han har også laget et spill som heter Pro Gymnast Simulator, og som på tross av tittelen neppe reflekterer tilværelsen som profesjonell turner særlig godt. Her er uansett en rally-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.