Tears of the Kingdom med Spæll

Podcasten får med seg Kitt Granholt og Jostein Hakestad for å diskutere fjorårets store Zelda-utgivelse.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ble lansert i fjor, og ble umiddelbart en storsuksess på Nintendo Switch. Spillet har en Metascore på 96, og det er generelt vrient å finne noen som har særlig mye negativt å si om det.

Fjorårets beste spill?

Om vi finner noen Zelda-hatere i ukens episode av podcasten Spæll er vel også heller tvilsomt, i og med at Adrian og Håkon allerede har kåret det til fjorårets beste spill. Men de har i alle fall fått med seg Jostein Hakestad fra Rad Crew og Kitt Granholt fra Spelledåsene/Dåsene for å snakke om spillet, så her blir nok alle aspekter belyst.

For de av dere som ikke kjenner til spillet, kanskje fordi det er eksklusivt for Switch, så er det altså et åpen verden-eventyr der Link som vanlig må redde prinsesse Zelda fra onde Ganondorf, som på sin side ønsker å ødelegge Hyrule. Men om dette høres litt lite originalt ut, er selve spillet usedvanlig lekent, blant annet fordi Link får bygge sine egne farkoster underveis.

Her kan du høre episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.