Her er nye Dead Rising

Capcom har sluppet litt video fra den kommende nyutgaven.

Dead Rising var et friskt pust da det dukket opp for Xbox 360, og et av spillene som (i mine øyne, i alle fall) faktisk føltes som det vi den gangen kalte «nestegenerasjonsspill». I stedet for å bare by på mer fancy grafikk fylte det miljøene sine med vandrende vandøde på en måte som ikke virket sannsynlig at forrige generasjon med konsoller hadde fått til.

Den 19. september kommer Dead Rising tilbake i oppgradert utgave, for Xbox, PlayStation og PC, og nylig la Capcom ut litt video fra spillet. Den viser litt mer av spillet enn den første teaser-filmen gjorde, og du finner den under.

Dead Island Deluxe Remaster kjører på Capcoms RE Engine (som er den de blant annet har brukt på diverse Resident Evil-nyutgaver, samt Dragon’s Dogma 2), og i tillegg til modernisert grafikk skal de blant annet ha fikset litt på enkelte av originalens mer frustrerende aspekter.

Her er traileren:

Og her er litt mer fra spillet, via IGN:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.