4K-nyversjonen av Broken Sword slippes snart

Eventyrspillklassikeren har blitt gjenskapt med nymalt grafikk.

Broken Sword: Shadow of the Templars kom opprinnelig i 1996, og jeg er neppe den eneste som i sin tid lot meg imponere av spillets tegnefilmaktige 2D-grafikk. Nå kommer spillet tilbake i en ny versjon, og utvikler Revolution Software har like godt gjenskapt all grafikken i 4K-oppløsning.

Som du ser av bilen i bakgrunnen, er vi i Paris.
Som du ser av bilen i bakgrunnen, er vi i Paris.

Resultatet ser slett ikke galt ut – trofast mot originalspillet men med et betydelig høyere detaljnivå, og jeg har lagt inn et par sammenligningsbilder i bunnen av artikkelen. Ellers har også lyden og musikken fått en totaloverhaling.

I forrige uke annonserte Revolution at Broken Sword – Shadow of the Templars: Reforged skal slippes den 19. september, for PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S og Switch.

Som før starter Broken Sword med et smell, bokstavlig talt. Amerikanske George Stobbart nyter en høstdag i Paris når kafeen han sitter utenfor går i lufta, i det som viser seg å være et attentat. Dette vikler ham inn i et mysterie som viser seg å ha dype historie røtter, og sammen med journalisten Nico Collard må han reise verden rundt for å nøste det opp.

Du kan lese mer om nyversjonen på PlayStation-bloggen. Her er en fersk trailer:

Og så lovet jeg jo noen bilder:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.