Carmen Sandiego får nytt spill

Mestertyven er tilbake neste år.

Neste år er det 40 år siden Where in the World is Carmen Sandiego debuterte på spillmarkedet. Derfor er det kanskje passende at det også dukker opp et helt nytt Carmen Sandiego-spill. Dette er åpenbart basert på Netflix-serien om Carmen Sandiego, som dukket opp i 2019, men som traileren under viser er utviklerne i det minste klar over hvor seriens røtter befinner seg.

Det nye Carmen Sandiego-spillet.

Nye Carmen Sandiego følger mestertyven (som nå for tiden er helt, ikke skurk) Carmen Sandiego på reise verden rundt for å stikke kjepper i hjulene til forbryterorganisasjonen VILE (som hun ledet i de gamle spillene).

Spillet ser ut til å være et actioneventyr som også inkluderer puslenøtter og detektivarbeid, skjønt det gjenstår å se hvor mye man må arbeide for å knekke de mer mentale utfordringene. Man slipper nok å bla opp i ei massiv bok, slik som i originalspillet.

Apropos originalspillet, du kan finne ut mye mer om spillet som gjorde Carmen Sandiego kjent om du leser vårt tilbakeblikk. Vi har også et stort intervju med mannen som kom opp med konseptet i utgangspunktet, Brøderbunds Gary Carlston. Nye Carmen Sandiego slippes i første kvartal 2025 for PC (via Steam), Nintendo Switch, PlayStation og Xbox. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.