Dette lagde jeg i dag

Infinifactory er rett og slett utrolig moro. Det er det nyeste spillet fra skaperen av SpaceChem, og er et hjernetrimspill der du ved hjelp av et stort utvalg verktøy må konstruere ulike typer fabrikker for å nå spesifikke mål. Jeg skrev en sniktitt på Infinifactory på Gamer.no.

Jeg elsker spill der du står fritt til å eksperimentere og lage dine egne løsninger, og der én løsning kan være like god som en fullstendig annerledes løsning. Hvis to personer har løst samme brett i Infinifactory, er sjansene store for at de har gjort det på helt forskjellige måter.

Det er vanskelig å ikke bli litt stolt av kreasjonene sine, og i den forbindelse skilter spillet med en veldig kul funksjon: Du kan eksportere en gif-fil av løsningen din. På denne måten kan man både demonstrere hvor kule og intrikate løsningene kan være, og skryte litt i samme slengen! (spoilervarsel)

2015-03-20-22-25-05

(Klikk her for en litt større versjon)

Denne løsningen er fra et brett i The Heist-kampanjen, som er ny. Den inkluderer blant annet teleportere og opp-ned-samlebånd.

(ta det med ro, innen du kommer så langt at du skal løse dette brettet selv, har du glemt min løsning)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.